Booking

ΤΑΞΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ποιοι είμαστε

Η επιχείρηση (Skg-viptaxi) δραστηριοποιείται στη μεταφορά με ταξί για περισσότερο από 30 χρόνια, ως εκ τούτου έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία. Με έδρα κοντά στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης προσφέρει μεταφορές ώστε να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των πελατών. Η πρόθεση όλης της ομάδας είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εντός και εκτός Ελλάδος σε λογικές τιμές.

vip taxi

Παροχες

VIP

Η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό στόχο την άνεση και την ασφάλεια του πελάτη. Οι έμπειροι οδηγοί μας θα σας μεταφέρουν σε οποιοδήποτε προορισμό επιθυμείτε με προθυμία και διακριτικότητα. Με την πολυτελή Mercedes-Benz E class, η διαδρομή να μοιάζει με ένα ενδιαφέρον και αξέχαστο ταξίδι. Κάντε την κράτηση σας με εμάς.

Τα οφελη μας

MERCEDES E-CLASS AMG packet

Πολυτελή οχήματα εξοπλισμένα με air condition, ηχοσυστημα, δερμάτινα καθίσματα, θα σας απομονώσουν απ’τους εξωτερικούς θορύβους. Οι έμπειροι οδηγοί μας σε συνδυασμό με την ποιότητα μιας Mercedes θα σας προσφέρουν ένα αξέχαστο ταξίδι ώστε να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ελλάδας. Η ομάδα της “Skg-viptaxi” θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να καλύψει όλες τις προσδοκίες των πελατών της, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές ταξίδι.

Δωρεάν WIFI

Δωρεάν παιδικό κάθισμα

vip taxi

Δωρεάν ακύρωση κράτησης

Ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους

Υπηρεσιες

Ταξιδέψτε μαζί μας

Ταξιδέψτε μαζί μας από το Διεθνές ΑεροδρόμιοΜΑΚΕΔΟΝΙΑΘεσσαλονίκης η από οποιοδήποτε άλλο επιθυμητό μέρος όπως η Χαλκιδική, Πιερία η οπουδήποτε αλλού. Ακόμη και αν χρειάζεστε επιστροφή. Εάν είστε περισσότεροι από 4 άτομα η μεταφορά μπορεί να γίνει με παρόμοια πολυτελή οχήματα.

Χαλκιδική

Ανάμεσα σε χιλιάδες πανέμορφες τοποθεσίες στην Ελλάδα, η Χαλκιδική παραμένει για πολλές δεκαετίες ένας από τους κορυφαίους και αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς, τόσο για τον Έλληνα όσο και για τον ξένο επισκέπτη.
Το μυστικό είναι ότι η Χαλκιδική μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και προτίμηση με τις φυσικές της ομορφιές και ένα δίκτυο τουριστικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.
Εάν αγαπάτε την θάλασσα, στην Σιθωνία και τις ανατολικές ακτές της Χαλκιδικής θα συναντήσετε πολλές ήσυχες παραλίες που συγκαταλέγονται στις ομορφότερες και καθαρότερες όλης της χώρας. Εάν πάλι αναζητάτε την έντονη νυκτερινή ζωή, η Κασσάνδρα και οι δυτικές περιοχές της Χαλκιδικής είναι γεμάτες από κοσμικές παραλίες, εστιατόρια δίπλα στην θάλασσα και bars όπου η διασκέδαση κρατά ως το πρωί.

Άγιο Όρος

Το αγιώνυμο όρος του Άθω. Στην ανατολικότερη και πιο τραχιά χερσόνησο της Χαλκιδικής, η θρησκεία δίνει ισχυρό «παρών»: το Άγιον Όρος αποτελεί τον δεύτερο σημαντικότερο θρησκευτικό/ προσκυνηματικό προορισμό μετά την Ιερουσαλήμ, για περισσότερους από 300 εκατομμύρια Ορθοδόξους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Η θεσμική υπόσταση του Αγίου Όρους καθιερώθηκε το έτος 972. Σήμερα, αποτελεί αυτοδιοικούμενο τμήμα της ελληνικής επικράτειας, ενώ πνευματικά υπάγεται στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η είσοδος των γυναικών απαγορεύεται, αλλά κάθε άνδρας, ημεδαπός ή αλλοδαπός, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, μπορεί να εισέλθει στο Άγιον Όρος αρκεί να διαθέτει έγγραφη άδεια, το λεγόμενο Διαμονητήριο.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΑΠΟ 45€
Από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης ή από όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, προς την Χαλκιδική.
BOOKING

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΑΠΟ 110€
Από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης ή από όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, προς την Κατερίνη.
BOOKING

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

130€
Από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης ή από όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, προς το Άγιο Όρος.
BOOKING

ΚΑΣΤΟΡΙΑ

250€
Από το Αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης ή από όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, προς την Καστοριά.
BOOKING
price quality

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε
χαμηλές τιμές

Δείτε τον τιμοκατάλογο μας!